Tunze - 3154.000 Osmolator 3

Tunze - 3154.000 Osmolator 3

7.736,40 TL
945,56 TL den başlayan taksitlerle!!
Marka
Stok Kodu
106244
Fiyat
6.447,00 TL + KDV

Osmolatör ® 3

Tatlı su ve deniz suyu için optik kontrol sensörlü ve bağımsız termal güvenlik sensörlü, kullanımı kolay ve güvenli su seviyesi kontrol cihazı. Sabit bir su seviyesi, deniz suyu akvaryumlarında tuz konsantrasyonunu sabit tutar. Dahil. Entegre kuru çalışma ve tıkanma koruması, mıknatıs tutucu, 12V DC güç kaynağı ünitesi, tüp ve tüp tutucuya sahip Turbelle ® High Jet 5030 dozaj pompası. Kabin filtre sistemlerine veya akvaryumun kenarına yerleştirmeye uygundur. Sensör, 15 mm'ye (0,59") kadar cam panelleri ve 22 mm'ye (0,87") kadar tüp tutucuyu tutar.

Özellikler

Büyük, hassas optik sensör...

Su seviyesini 0,5 mm hassasiyetle algılar, hava kabarcıklarına, birikintilere ve çizilmelere karşı dayanıklıdır. Bağımsız termal güvenlik sensörü, taşma durumunda Turbelle® High Jet 5030 pompayı durdurarak %100 taşma koruması sağlar.

Tak ve Çalıştır  Oynamak

Tak ve Çalıştır

Gerekli tüm bileşenler paket içerisinde (rezervuar hariç) montaja hazırdır. Yazılım kurulumu gerekmez. Sabit parametreler uzun yıllara dayanan deneyime dayanmaktadır.

Turbelle® High Jet 5030 içerir

Turbelle® High Jet 5030 içerir

Maksimum 6,2 m (20,34 ft) dağıtım yüksekliğine ve gerçek 3 fazlı sinüs dalgası sayesinde oldukça sessiz çalışmaya sahip, uzun ömürlü yüksek teknolojili dozaj pompası Turbelle® High Jet 5030.

Özellikle zorlu akvaryum meraklıları için yüksek teknolojili kablo

Özellikle zorlu akvaryum meraklıları için yüksek teknolojili kablo

Son derece yüksek aşınma direnci, deniz suyu direnci ve mekanik darbelere karşı olağanüstü dayanıklılık. Sonuç olarak PVC kablolar gibi suda sertleşmez. Hasarın erken aşamada algılanması için ekstra yüksek kontrastlı ara kablo kılıfıyla.
MEDI Kabel tarafından Bavyera'da üretilmiştir.

Hortum ve hortum konnektörü içerir

Hortum ve hortum konnektörü içerir

Set, korozyona dayanıklı, vidalı geçmeli bağlantı parçası (¼ inç BSP'den ø6 mm'ye kadar) içerir. Ayrıca tamamen Almanya'da üretilen bir PU hortum - düşük emisyonlu, hidrolize dayanıklı, mikroplara dayanıklı, esnek, ancak döşendiğinde bükülme eğiliminde değil.

Kompakt hepsi bir arada yapı

Kompakt hepsi bir arada yapı

Herhangi bir akvaryum kenarına veya 15 mm'ye (2/3") kadar akvaryum filtresine takmak için mıknatıs tutucu ve tüp tutucu ile.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tunze - 3154.000 Osmolator 3 Deniz akvaryumu üzerine, Türkiye'nin en büyük online satış sitesi. Avrupa fiyatına canlı ve malzeme satışı. 106244
Tunze - 3154.000 Osmolator 3

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.